Guide i tjejers ilandsproblem- Prolog

Ja, hej och hallon till alla er som läser detta!
Denhär speciella historien skrivs av två personer, inte tre, inte en och inte 77 utan exakt två personer. Dessa två tjejer är lika lika som de är olika. De har olika erfarenheter av olika problem och medans de skriver denhär guiden tillsammans så får de inte prata igenom deras kapitel medans de skriver och lägger upp den. När de båda har skrivit sina kapitel om samma sak först då får de läsa varandras. Så schhh hemligt!
Den ena tjejen har inte haft jättemånga killar, ett par stycken. Det har dock inte varit mer än pussar och titeln "pojkvän".
Den andra har väl haft några fler, de flesta på samma sätt som den första tjejen. Pussar och titeln. Men några har hon gått ganska lågnt med.
Den första tjejen har mamma och pappa i samma lägenhet tillsammans med två systrar och tre katter.
Den andra tjejen har mamma i huset med katten och pappa i lägeheten med hunden. Hon har två systrar hon med.
Båda tjejerna har samma slags mobil som är i samma färg.
Den första tjejen är fantastiskt bra på att sjunga och hon gör det när hon känner för det.
Den andra sjunger helt okej men är kanske inte den bästa.
Båda älskar de musik!

Nu kanske ni undrar varför jag doodlar massa ointressant eller kanske intressanta randome fakta om dessa två tjejer, men jag kan säga er att det kan vara ytterst viktigt!
De kommer skriva i varje kapitel om sina erfarenheter och då kan det vara bra och sätta ig in i vilka personer de är och hur de blev så. Ni kommer kanske hata tjejerna eller kanske så älskar ni dem. Eller kanske både och.
Det spelar egentligen ingen större roll vad ni tycker om dem utan poängen med dethär är att ni ska ta lärdom. Lär er av dem och få förståelse för andra. Hoppas ni njuter av er läsning. Välkomna till "Guide i tjejers ilandsproblem"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback